Lederkonferansen 2021

- En dag for refleksjon og utvikling

2. november 2021

Endelig kan vi møtes igjen!

Det er nå på høy tid å bytte ut hjemmekontorbuksa, og treffe andre ledere uten skjerm!

 

Vi møtes til Lederkonferansen 2021 i Norges eldste by, Tønsberg! Inspirerende foredrag og gode samtaler gir deg ny innsikt og tid til å reflektere rundt hvordan fremtiden formes. I en hverdag med konstant endring behøves et godt lederskap, både på topp- og mellomledernivå.

 

I år er det refleksjon som er hovedtema på Lederkonferansen. Gjennom dagen vil du få mulighet til å reflektere over lederskap og medarbeiderutvikling gjennom entusiastiske foredrag og refleksjonsoppgaver med andre ledere. Det kan også knyttes viktige kontakter over en kaffekopp, eller i lunsjen!

 

Det siste året har gitt oss alle en sterk bevissthet på hvordan vi bedre kan utnytte de digitale møteplassene, men også hvor viktig de fysiske arenaene er. Kombinasjonen av disse er avgjørende for utvikling av ledere og medarbeidere i fremtiden. NHO Vestfold og Telemark og Management Synergy AS håper å møte deg denne dagen.

Hold av datoen!

Legg til i kalender 11/02/2021 08:00 11/02/2021 16:00 Europe/Oslo Lederkonferansen 2021 Quality Hotel Tønsberg, Ollebukta 3, 3126 Tønsberg, Norge

Foredragsholdere

Einar Øverenget

Einar Øverenget

Filosof og foredragsholder.

Einar Øverenget er opptatt av å gjøre filosofien tilgjengelig og har i en årrekke vært husfilosof i Nitimen og på God Morgen Norge. 

Gunhild-2

Gunhild Marie Roald

Førsteamanuensis i rådgivningsvitenskap

Hun har doktorgrad i coachende lederskap og er i sitt forsknings-, undervisnings- og veiledningsarbeid opptatt av hva som kan skape og forhindre «hjelpsom hjelp» i forskjellige sammenhenger. 

Ingebrigt Steen Jensen

Ingebrigt Steen Jensen

Reklameguru, bestselgende forfatter

Reklameguru, bestselgende forfatter og fotballentusiast med over 30 års erfaring fra store internasjonale bedrifter.

www.fotografeidsmo.no

Christian Grytnes

Veileder i karriere og ledelse
Management Synergy

Christian Grytnes har vært en etterspurt lederutvikler i 25 år. Han jobber med enkeltledere, ledergrupper og utvikler og gjennomfører lederprogram på alle
nivå. Han underviser også på NTNU i tema innenfor lederskap på masternivå.

Lise Cathrine Thomassen (1)

Lise Cathrine Thomassen

Leder, NAV Færder

Lise har 35 års ledererfaring i det offentlig, de siste 11 som leder av NAV Færder.
I dette arbeidet har Lise utført NAVs samfunnsoppdrag om å få flere i arbeid og å gi mennesker muligheter. Dette er en jobb som krever at alle gis muligheten til å bruke den iboende kompetansen og kreativiteten for å løse morgendagens utfordringer.

avatar-icon

Kommer snart

Følg med

Program

TidspunktForedragForedragsholder
08.30Morgenkaffe og nettverksbygging
09:00Velkommen og litt om dagens hovedtema, refleksjon.Konferansier Gunnhild Roald, NTNU
09:15Tittel: «Kunsten å ikke se seg blind» Som leder må man hele tiden håndtere forskjellige perspektiver. Hvordan se en person eller sak fra forskjellige vinkler.Filosof Einar Øverenget
10.20Kaffepause og nettverksbygging
10.40KOMMER SNART - Refleksjon over utvikling av lederskap
11.45Lunsj
12.45KOMMER SNART - Refleksjon over medarbeiderutvikling
13.40En reflekterende samtale i sofaen. Her møter vi ledere som er opptatt av egen og medarbeideres utvikling.Gunnhild Roald, NTNU
Lise Cathrine Thomassen, NAV Færder
14.10Kaffepause og nettverksbygging
14.30Refleksjon over utvikling av medarbeidere. Hva skaper motivasjon, kraft og kultur?Ingebrikt Steen Jensen
15.30Oppsummering - takk for i dag.Konferansier Gunnhild Roald, NTNU
22. november
12.00 - 13.00
WEBINAR - Erfaringslæring og refleksjon som verktøyChristian Grytnes, Management Synergy

Bestill dine billetter i dag!

Early bird billett (gjelder frem til 15. juli) - Prisen inkluderer konferanse, lunsjbuffet, servering i pauser, og webinaret "Erfaringslæring og refleksjon som verktøy".

Det har vært et tøft år for de fleste, og ikke minst for gründerne. De har mistet den aller viktigste arenaen for å bygge startup; møteplassene.

Vi skaper årets mest interessante møteplass, hvor dere kan møte potensielle kunder, partnere og investorer. Vi ønsker gründerne tilknyttet startup-miljøet i Vestfold og Telemark ekstra velkommen med ordinær billett til svært gunstig gründer-pris.

Ta kontakt på firmapost@synergy.no for bestilling av gründer-billett

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Early-bird billett
2.250,00 ,- 1.950,00 ,-
Unlimited